top of page
logos_llnars_fonsclar_edited.png
EDGAR PRAT

Apassionat de l'esport va trobar en el CrossFit un nou concepte de fitness i estil de vida. va fugir de les rutines diàries del gimnàs, per endinsar-se plenament en el que, per ell, s'ha convertit en una adicció, el CrossFit. Amb 13 anys d'experiència com a tècnic de fitness,  va decidir formar-se com a entrenador oficial. CrossFit level 1, CrossFit Judge i CrossFit Scaled course.

EDGAR PRAT

L' EQUIP LLINARS

L'equip Llinars surgeix de l'objectiu comú d'un equip d'emprenedors: fer de CrossFit Llinars un punt de referència en el sector del fitness. Amb la seva experiència volen fer-vos partícips d'aquest projecte i  assolir tots els vostres objectius 

Apassionat del motociclisme i l'esport va trobar en el CrossFit un nou concepte de fitness i estil de vida. Va fugir de les rutines diàries del gimnàs adaptant-se sessions de CrossFit en la sala de fitness, fins que va decidir endinsar-se plenament en el que, per ell, s'ha convertit en una adicció, el CrossFit. Amb 13 anys d'experiència com a tècnic de fitness, al 2015 va decidir formar-se cm a entrenador oficial. CrossFit level 1, CrossFit Judge i CrossFit Scaled course.

EDGAR GOMEZ
EDGAR GOMEZ
CARLOS MARTINEZ

Se enamoró de CrossFit desde el primer momento por la intensidad de sus entrenamientos y por el ambiente familiar que lo rodea. El sufrimiento que provocan sus movimientos funcionales, intensos y variados se lleva mucho mejor rodeado de compañeros que te animan y te empujan a sacar la mejor versión de ti mismo.
 

CARLOS MARTINEZ

L'entrenamient, millor de qualitat que de calitat

bottom of page